Showbiz

Na kraju je ostavio i Milojko a i Požgaj.. Milijana u velikoj depresiji!!

Milijana je odjednom sva u suzamala bila u dnevnoj sobi a niko nije znao o čemu se radi i šta joj se desilo da je ovako potištena i sva u suzama došla dole.

Milijana Bogdanović je plakala zbog svađe sa Milojskom i zbog svega što joj se s njim desilo a nakon toga i zbog svađe sa Požgajem koji je izvrijeđao pred svima bez imalo srama i stida.

Ivan Marinković se pripremao za proslavu svog rođendana ali nakon velike svađe Milijane i Milojka nikome nije bilo do toga jer ovo je do sada bio jedan od najvećih okršaja između njih.

Oni su se svađali oko svega što im se do sada desilo i jednostavno neke stvari ne mogu da oproste jendo drugome i nikada neće ni moći da oproste.

Milijko joj je poručio da može i večeras da ide do Požgaja a da njega ostavi na miru jer je do jučer bila kod njega a sada ima želju da mu se vrati naon svega.

Milojko joj je rekao da ide i večeras da spava kod Požgaja a on mu je rekla kako je ni on sada ne želi i da zbog toga ima želju da se njemu vrati nakon svega.

Slušajuću sve to Milojko joj je nakon toga rekao kako joj je bolje da mu se skloni sa očiju jer on ne želi da je vidi i da je čuje te da ide svom dragom Požgaju sa kojim je i do sada bila.

Ona je samo nakon toga plakala i nije prestajala da roni suze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *