Zanimljivosti

Na njenoj svadbi je bio veliki broj poznatih, ali niko nije vidio ovaj detalj… Pogledajte šta se desilo na svadbi DŽAJINE KĆERKE..

Dragana Džajić je nedavno izgovorila sudbonosno da sa svojim parnerom Milošom Ivanovićem i zaista na njihovoj svadbi je bio veliki broj poznatih ličnosti i svi su se pitali kako će biti na njoihovoj svadbi te da li će imati sve ono o čemu je ona mašatala i imala želju da jendog dana ima.

Dragana je odlučila da će par dana prije operacije da uradi korekciju na svom izgledu pa je odlučila da će da priduži svoju bradu.

Naime ona je dobila savjet od svojih drugarica da posjeti ovu estetsku hirurga kako bi joj ovo mogao uraditi na dobar i efikasan način i onako kako želi još pogotovo ovako sada pred vjenčanje da ne riskira da neko uništi njen izgled.

Ona ej posebno sretna i zadovoljna bila jer su joj uradili sve onako kako je htejla i da joj urade i posebno ja bila zadovoljna.

Dokrorica se posebno potrdila oko nje kada je saznala da je ona kćerka poznatog fudbalera i znala je kako treba da postupa sa njom i da ne bi trebalo da se ponaša prema njoj kao i prema ostalim pacijentima jer nije isto.

Svi su na svadbi mogli da primijete da je ona uradila neku korekciju na sebi jer nije izgledala kao što je nekada izgledala i itekako se promjena mogla primijetiti.

Dobila je veliki broj pozitivnih komentara na račun svog izgleda koji sad aima i ona je posebno sretna i zadovoljna zbog toga bila jer joj je to i bio cilj i uspjela ga je ostvariti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *