Zabava Zanimljivosti Zdravlje

“Na pregled mi je došla djevojka sa vjerenikom, ja sam ginekolog ali ono što su mi rekli…”

Ginekolozi zaista imaju najteži posao na svijetu. Danas im se mnogo žena popne na onaj stol i pokaže intimnu zonu, bila čista ili ne, doktor je na svojoj dužnosti i mora da je pregleda. Uopšte im više nije bitno kakva je osoba i koliko je uredna, žele samo da obave pregled i završe posao. Međutim, ova priča je bila specifična.

Naime, i njima je nekada zaista teško. Iako bi svaki muškarac volio da radi ovaj posao, ginekolozi uopšte nisu za to. Možda se i neki kaju zbog profesije. Ali da pređemo na ovu priču.

Ginekolog je jednog dana dobio pacijenticu zajedno sa vjerenikom. Ona je imala 35 godina i htjeli su da popričaju o začeću.

Doktor im je sa svojom dužnošću rekao prije svega da bi djevojka trebala da smrša bar nekoliko kilograma jer je bila popunjena djevojka, a dečko je pogledao jako čudno.

On očito to nije ni shvatio do tada. Ginekolog je istakao da to ne mora da znači, ali često pravi probleme.

“Morate da bar nekoliko kilograma skinete da bi vam lakše bilo u trudnoći. Ne kažem ništa na vaš račun, samo vas savjetujem. Ne mora da znači da bi bilo problema ali zna i to da se desi.” rekao je ginekolog. Nakon nekoliko dana, ginekolog je saznao da je dečko ostavio vjerenicu zbog toga što je doktor rekao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *