Showbiz

Na prljavom AUTU JELENE KARLEUŠE se pojavila PORUKA koju joj je ostavio ON..

Naime Jelena Karleuša je nedavno odlučila otkriti šta i kako joj se desilo u životu i šta je nedavno toliko naljutilo da nikome nije mogla opisati ljutnju koju je tada osjetila.

Naime Jelena Karleuša je oduvijek otvoreno o svemu pričala i nikada nije imala problem da otvoreno priča o tome kako je ona uvjerena u svoju ljepotu i kako je ona jako lijepa i zgodna žena kao i uspiješna žena i nikada joj nije bio problem hvaliti se o tome.

Naime ona je nedvno došla na snimanje emisije u Grandu sa autom koje je bilo prlkavo toliko da se moglo pisati po njemu.

Nju je dovezo njen šofer tako da ona nije imala ništa s tim kakvo je auto i kako auto izgleda.

Jelena Karleuša je nakon snimanja izašla i imala je šta vidjeti na autu.

Pronašla je poruku : Nika Tošić a to je ime njene kćerke te se ona itekako naljutila kako se neko usudio da napiše ime njene kćerke na takvom mjesti i priznala je da je to itekako naljutilo i da ni sama nije znala kako i na koji način da reaguje na sve to i šta da kaže.

Naime Jelena je uvijek bila oštra i nikada nije imala problem da sve otvoreno kaže i da nema problem s tim, naprotiv ona priča o svemu tome otvoreno i ne bira riječi kako i na koji način da kaže sve što osjeća i misli o tome.

Naime ona nije mogla nikome opisati bijes koji je osjetila ali je priznala da je do sada ona imala takve situacije ali i brojen prijetnje tako da joj nikada nije bilo jednostavno da se nosi sa svim tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *