Showbiz

Na putovanju na kojem je Aleksandra bila sa sinom i suprugom imali su malu nezgodu… Njen sin je…

Aleksandra Prijović je nedavno sa Filipom bila na odmoru zajendo sa njihovim malim sinčićem koji je nedavno tek tri mjeseca napunio.

Naime oni do sada nisu objavili niti jendu sliku svog sina da bi na taj način uspjeli da zaštite identitet svog sina jer im je to bila velika želja da urade.

Naiem ona je na svom Instagram profilu fijelial brojne fotografije sa plaža iz Monte Karla gdje su oni zajendo bili neko vbriejme i odmarali se.

Aleksandru je brinulo malo kako će njen sin da se nosi sa svim tim naglim promjenama kojima će da bude izložen ali iznenadila se i sama kada je sve ovo vidjela i čula.

Aleksandar je zaista bio jako mirna beba i uspio je sve ovo da lijepo podnese bez bilo kakvih problema.

Naime Aleksandra Prijović je provjerila sve što je trebalo da sazna šta i kako bi moglo da se desi njenom sinu ako bi išao na ove relacije i an ovo putovanje i koje su mjere koje oan mora da poduzme da bi bila sigurna u to šta i kako treba da uradi i da je najbolje da uradi.

Aleksandar je svo vrijeme spavao i nije pravio neke probleme dok su bili tamo zajedno i svi su nekkao posbeno bili sretni i zadovoljni zbog toga jer su oboje na pravi način uživlai i odmarali se.

Aleksandri i Filipu naravno ponaže njena majka koja daje sve od sebe da bi ih na pravi način zamineila i posvetial se svom unuku kojem je sada potrrebna maksimalna pažnja i ljubav da bi mogli da se nose sa svim što im teba da se desi uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *