Showbiz

NA rođendanu ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ se pojavio ON!! Kada ga ugledala Ceca poludila je i ISTJERALA GA PRED SVIMA..

Anastasija Ražnatović je sinoć proslavila svoj 21, rođendna na kojem je bio veliki broj poznatih ličnosti koji su došlo kako bi joj uljepšali i uveličali njen ovako poseban dan. Naime ona je svoj rođendan proslavila prvo u Grčkoj i sada kada se vratial u Srbiju odlučila ga je i tamo proslaviti.

Naime ona je naravila zaista veliki spektakl na kojem je bio veliki broj poznatih ličnosti. Naime Ceca je došla na rođendan sa svojom snahom Bogdanom i obje su imale fenomenlane haljine koje su nosile tu noć.

Zaista se Ceca nekako lijepo i fino uklopila sa Bogdanom i izgleda da je ona jako dobra svekrva i da je Bogdana se već uklopila sa njom.

Ceca je se zauista potrudila da naprqavi veliki spektakl i da usreći svoju kćerku i da joj napravi veliko iznenađenje povodom njenog rođendana.

Naime Bogdana joj je također u svemi tome pomagala i ona se već uklopila sa njima i već je dio njihovog tima i sve zajedno rade.-

Ceca je pozvala veliki brij svojih kolega među kojima je bio i Saša Matić, Dejan Matić sa suprugama, onda Haris i Melina Džinović, Edita, Marina Vusković,Maja Berović, Željko i Jovana Joksimović i još dosta njih.

Naiume siv njeni gosti su je posebno usrećili i obradivali ali niko od njih niej mogao da nadomjesti prazninu koju je osjećala jer njen otac danas nije tu pored nje i mnogo joj fali i dalaa bi sve da je on mogao da bud etu uz nju.

Veliki broj rođendana je propustio tvrdi Anastasija i da nikada neće moći da oprosti osobama koje su joj ubile oca za sve ovo što su im napravili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *