Showbiz

Na rođendanu GOCINE KĆERKE se nije pojavio njen suprug… KĆERKA SVA U SUZAMA PROSLAVILA ROĐENDAN..

Goca Tržan je nedavno napravila slavlje povodom rođendana svoje kćereke ali se nadala da njen suprug odnosno djevojčicin otac mogao da dođe na rođendan svojoj kćerki i da bi mogao da joj da podršku i da je usreći na ovako poseban dan.

Naime Goca Tržan je pokazala da je ona jedna jaka žena koja bi dala sve od sebe da usreći svoje dijete i da joj nišrta drugo niej važno i bitno koliko joj je binto da je njeno dijete sretno i zadovoljno i da ima ono što mu je portebno da ima u životu i da je sretno,.

Naime njena djevojčica je očekivala da bi djevojčica mogla da s erastuži kada vidi da njen otac neće doći na njen rođendan jer ipak radi se o njegovom djetetu a on nije mogao da nađe vremena za nju.

Mala Lena je napunila 12 godina i na njen rođendan je došao veliki broj njenih prijatelja ali nije došao onaj najvažniji, njen otac.

Ona se andala da bi barem njen otac mogao da dođe i da joj čestitia rođendan i da je usreći i obraduje ali eto nije.

Ona se jadana rasplakala i majka je jedva smirila kada je vidjela ovo jer ipak nije očekivala nešto ovako.

Naravno pozvale su ga ali on se nije pojavio na njenom rođendanu ali su ga svi očekivali da bi mogao da dođe na njen rođendan.

Goca Tržan je uvijek bila jedna jaka i staložena žena koja je bila spremna na sve i da uradi sve štio je potrebno da bi bili sretni i zadoovljni i da imaju sve što je potrebno i zadovoljni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *