Showbiz

Na snimanju njenog spota su nestali DIJAMANTI koje su joj posudili za snimanje.. U velikoj panici zbog toga..

Katarina Didanović se odlučila maksimalno posvetiti snimanju novog spota za njenu pjesmu koju je uradila nedavno. Naime njena nova pjesma koja se zove “Tebi srećan put” je zaista dobro odrađena.

Naime ona je za snimanje svog novog spota odlučila da uzme momka koji će sve oduševiti sa svojim izgledom i ljepotom koju ima i način na koji će on da uspije u svemu tome.

Naime ona je u jednom trenutku u svojoj ruci imala dijamante koji su koštali čak nekoliko miliona eura ali njoj nije bio problem da ih uzme jer je imala u planu naravno da ik odmah vrati ali da se nije desio ovaj problem.

Naime ona je bila toliko ljuta u jednom trenutku jer su svi odlučili da će da je malo prepasti i da će da saklriju ove ovako vrijedne dijamante i da je prepadnu da su ih izgubili te da ih ne mogu nikako naći.

Naime ona je bila u velikoj panici zbog toga jer nije očekivala nešto ovako da bi moglo da joj se i desi na ovakav način i a su se oni usudili da je na ovaj način prepadnu.

Naime ona je na svom Insatgaramu podijelila fotografiju gdje se vidi kako ona radi sve za snimanje i svog novog spota.

Ona je zaiat dala sve od sebe kako bi uradila sve dobor za spot i kao bi sve bilo u najboljem i redu i kako bi on aimala sve štqa ćželi i kao želi te na pravi način da se odradi sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *