Na stolu su ostavili 20 hiljada eura a nisu se nadali da bi im u sobu mogla da uđe KOZA I DA OVO URADI... - Čitaonica

Na stolu su ostavili 20 hiljada eura a nisu se nadali da bi im u sobu mogla da uđe KOZA I DA OVO URADI…

Koza Belka je mnogima postala itekako poznata i svi su o njoj pričali i tome šta i kako je ona uradila.

 

 

 

 

 

 

Ovo se desilo u Aranđelovcu  u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović koje se nalazi u blizini sela Aranđelovac gdje je koza Belka pojela čak 20 000 eura koje je porodica pripremila da bi mogla da kupi 10 hektara zemlje.

Ujutro su ustali i prebrojali su sav novac  kako bi mogli da odu da kupe ovu zemlju i da bi sa njim mogli da potpišu ugovor i ostavili su pare na stolu dnevne sobe a oni su otišli u kuhinju kako bi doručkovali.

 

 

Njen tast je odlučio da poslije doručka odmah ide da nahrani stoku te je zaboravio zatvoriti ulazna vrata te je mala kozica Bjelka bila nestašna i ušla je u sobu.

Oni su čuli šuškanje i buku  te je njen suprug ustao kako bi pogledao šta se dešva i imao je šta i da vidi.

Kada  je ustao vidio je Bjelku kako je jede pare koje su oni ostavili na stolu  a od svega je ostalo na kraju samo 300 eura  a sve ostalo je bilo samo pocijepano.

 

Nisu znali šta bi da urade u tom trenutku jer su bili nekako više ogorčeni i ljuti na sve što je Bjelka uradila i da li bi je kaznili ili šta da joj urade.

Bjelka ih je samo gledala blijedo dok su oni plakali pred svima  i nisu znali šta bi u tom trenutku uradili i kako bi da se spasu u zandjem trenutku jer su trebali da idu odmah da potpišub ugovor sa ovim vlasnikom i da kupe zemlju ali više nisu imali para za to jer je Bjelka većinu pojela.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *