Uncategorized

Na svadbi je POZLILO OCU Svetlane Cece Ražnatović te je hitno prevežen u bolnicu.. Evo šta mu se desilo..

Svetlana Ceca Ražnatović je na svadbi svog sina imala i svoje roditelje ali njenom ocu je u jednom trenutku samo pozlilo i tako da je on morao svadbu da napusti i prevezli su ga u bolnicu.

Name on je imao jake bolove i nije mogao da izdrži sve to. Naime on je odmah primljen na Urgentni centar i pružili su mu potrebnu pomoć kako bi on mogao da bude miran i sretan sa svim tim.

Naime srećom došao je na vrijeme pa su mu mogli odmah da pruže odgovarajuću terapiju da bi sve to izdržao.

Naime on je izdržao koliko je mogao te jnije htjeo ni u jendom trenutku da kvari svadbeno veselje te da nikoga ne uznemirava i da napravi nešto ovako.

Slobodan je odmah otišao u bolnicu kako bi mu pomogli na pravi način i Ceca je odmah bila za to da mu se pomogne i da ga se odveze u bolnicu kako bi mu pomogli.

Naime Slobodan je kolabirao te mu je itekako pomoć bila potrebna te je imao jaku upalu crijeva, pankreasa tako da je imao ba[ sre’e jer se obratio po pomo’.

Naime Ceci u tom trenutku nije bilo ni do čega te je samo imala želju da jednostavno sve to ode i prođe i da njen otac bude dobro jer samo tada može i ona da bude sretna i dobro.

Neke stvari koje su joj se u međuvremnu desile su bile itekako velika lekcija za nju i sama je priznala da nikada nije mogla ni zamisliti da bi ovaj dan moglo sve da se desi.

I da bude na jednu stranu velika radost i sreća a na drugu stranu tolike muke i problemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *