Showbiz

Na Veljkovoj svadbi je bio i CECIN BIVŠI a evo i šta se desilo!!!

Naime Svetlana Ceca Ražnatović je je sinoć imala jednu od najljepših i najboljih noći u svom životu. Naime veliki broj njenih prijatelja je bio tamo a među njima i bivši momak.

Nasime Vladan Lukić je na svadbu došao sa svojom suprugom a već je poznato da su on i Ceca bili zajendo. Poznati fudbaler Crvene zvezde je sve oduševio sa svojim dolaskom u šta su se svi mogli da uvjere.

Naime on je bio jedini momak Svetlane Cece Ražnatović za kojeg je javnost saznala te je i sama priznala da nije očekivala nešto ovako i na ovakav način.

Naime ona se do tada maskimalno trudila da sakrije sve i da svoj privatni i ljubavni život zadrži i sakrije samo za sebe što je zaista i uradila.

Oni su svoju vezu započeli 1989.godine i tada je sve bilo super i pričalo se o tome kako bi se Ceca ponovo mogla udati i biti itekako sretna i zadovoljna sa njim sa svim do sada što su uradili i napravili u svom životu.

Naime Ceca je odlučila pozvati ga na vjenčanje svog sina sa suprugom jer ipak ta njihova veza je davno bila i to se desilo tako i na takav način.

Naime ona je se oduševla kada ih je vidjela zajedno s obzirom na to da je ona još uvijek sama nakon svega toga što se desilo i kako u njenom životu.

Naravno itekako s emogli vidjeti da je i ona njega oduševila sa svojom ljepotom i sa svojim izgledom koji je imala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *