Showbiz

Na Veljkovoj svadbi nije bila DRAGANA MIRKOVIĆ s obzirom da sa CECOM ne priča godinama a evo šta je napisala ispod njihove fotografije!!!

Željko Mitrović je bio na vjenačanju Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić te je itekako sretan i zadovoljan zbog svega kako je i na koji način dočekan.

Naime ono što nije uobičajno za njega jeste odijelo koje je on imao na sebi i sam je priznao da to nekako nikako ne ide uz njega ali s obzirom da je to bio uslov za dolazak na svadbu pristao je i na to.

Naime on je podijelio fotografiju sa svojom suprugom na kojoj se mogli vidjeti da se on itekako sredio za svadbu a Daragana Mirković je oldučila komentarisati njihovu fotografiju te im poručila da uživaju.

Naime Dragana Mirković već godinama ne priča sa Cecom i to su svi znali te nisu imali problem s tim da otvoreno pričaju o svemu tome i da priznaju da one nisu u dobrim odnosima i da ne žele da pričaju i da se pomire.

Naime neke stvari koje su se desile među njima su odlučile da će da ostave samo za sebe te da niko ne sazna za sve to i da je tako ipak i najbolje da urade nakon svega što se i kako do sada desilo.

Dragana Mirković je jedna jako lijepa i uspiješna žena koja je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga u svom životu i to na jedan pravi i poseban način te onako kako je ona smatrala da bi najbolje bilo i za nju i za sve ostale da napravi i uradi.

Pogledajte i sami se uvjerite kako je ona izgledala tu noć i na koji način je uradila određene stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *