Showbiz

Nadežda Biljić je BILA TRUDNA te je MORALA ODMAH NA HITAN PREGLED kod GINEKOLOGA nakon što je TOMA PRETUKAO!!

Toma Panić je pretuak Nadeždu Biljić nakon svega što se i kako se do sada izdešavalo sa njima. Naime ona je odmah završila Urgentnom centru nakon što je on ovoliko pretukao i nakon što je ovo uradio.

Naime ona je morala da uradi detaljne analize s obzirom na to da je ona dobila teške i jake udarce od njega.

Naime morala je odmah na pregled i kod ginekologa ali i hiriruga s obziriom da je ona dobila velike udarce od njega jer izgleda on niej mogao da se kontroliše kada je tukao.

Naime ona je uradla sve detaljne pretrage i saznala je da zaperavo niej trudna iako je malo počela da sumnja u to.

Naime ona je prioznala i da je ostala u drugom stanju sa njim odmag bi abortirala jer ne bi mogla da podnese da rodi bebu a da otac njenog djeteta bude ovakav monstrum.

Taman je pomislila kako je sve napokon u redu i kako će napokon da bude sretna i zadoovljna id a ima život o kakvom je oduvije maštala i andala se da će ga formirati napokon.

Nadežda Biljić je u jako lošem psihičkom stanju jer za vrojeme rijalitija ona je nekoliko puta preživjela nasilej i to od ostalih takmičarki ali i od Mikija koji je najviše povrdijedio od svioh njih..

Nadežda Biljić je odlučila odmah da će da poduzme sve što je potrebno da vbi njen sada već bivši mimak platio za svo zlo koje joj je napravio i tvdri da će dati jiš vide od sebe da ga kazni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *