Showbiz

Nadežda Biljić je pSIHIČKI NESTABILNA nakon što je preživjela HOROR SA MIKIJEM koji je PRETUKAO…

Nadežda Biljić je nedavno pretučena od strane svog momka Mikija Đuričića koji se toliko naljutio na nju da je odlučio pretući jer više nije mogaod a je sluša kao ni da je ne udari.

Naime Miki ima 42 godine i još uvijek se nije skrasio i mnogi se pitaju na koji način bi on mogao konačno da se smiri i das e skrasi.

Naime osim toga kako može da se ponaša ovako neozbiljno i da tuče žene, za ovo treba biti zaista velika budala da bi mogai da uradiš nešto ovako.

Nadežda Biljić je priznala kako nešto ovako jednostavno ne bi mogla da muoprosti jer ovo je po kozna koji put da on uradi nešto ovako ali je sada zaista pretjerao.

One je nju pretukao sa štakama a nakon toga je počeo i da pljuje pred svima.

Nadežda tvrdi da nije imala ni vremena a ni sa čim da se odbrani od njega io nije znala više šta i kao bi rekla na sve ovo.

Tvrdi da nikada neće više dozvoliti da ni jedna muškarac digne na nju ruku jer to nije ni malo u redu s obzirom na samu činjenicu da je poznato kako žene su uno slabije od muškaraca i sa se nikada neće moći same odbraniti od njih.

Nadežda je do sada imala nekoliko nervnih slomova zbog Mikija i jednostavno više nije znala na koji načind as e izbori sa njim i da ga zaboravi.

Sada je konačno odlučila da će da ga zaboravi i da će krenutu dalje napokon sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *