Showbiz

Nadežda Biljić zaglavila u BOLNICI.. Itekako je uplašena i zbog sebe i zbog bebe..

Nadežda Biljić je u drugom stanju i u to su mnogi upućeni jer je ona do sada na sve moguće načine to svima pokazala i prikazala šta i kako se dešava u njenom životu i na koji način.

Naime ona je već u odmakloj trudnoći i sada treba itekako da vodi računa o određenim stvarima i da bude posebno oprezna.

Nije se nadala da je nešto ovako i na ovakav način da je moguće nešto ovako da se desi i da se dešava.

Naime ona je dobila upozorenje od svog doktora da mora voditi računa sada o postojećim virusima jer je ona itekako u velikom riziku.

Savjetovali su je da se povuče i da vodi računa o trudnoći te da miruje kako bi sve bilo u najboljem redu.

Onda itekako je to naljutilo te je ona na svom Instagramu podijelila fotografiju i zamolila sve koji imaju virus gripe da paze i da imaju obzira prema trudnicama priznala je ona.

Neke stvari koje su se desile u međuvremenu su itekako uticale na sve to da je i ona sama odlučila da bi najbolje bilo da se uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Nije mogla ni zamisliti da jednog dana dođe u ovakvu situaciju ali eto sada je već stanje tako tako da mora da se snađe i izbori sa svim tim na pravi način.

Nadežda je još uvijek sa Tomom i stanje sa njima je još uvijek komplicirano tako da se ne zna kako i šta bi trebalo na najbolji mogući način da se poduzme u toj situaciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *