Showbiz

Nadežda napala STANIJU i pokušala je da je UDARI nakon što je vidjela šta im je ona kupila od HRANE..

Stanija Dobrojević je nedavno imala zadatak da ona ide u kupovinu i da kupi hranu za sledeću sedmicu Zadrugaruma i naravno imala je određeni spisak šta je kome trebala da kupi ali naranvo nije mogla svima kupiti ono što su oni tražili od nje i to je izazvalo probleme.

Nadeždi je nestalo tosta jer joj Stanija nije kupila dovoljno te je ona odlučila da će uzeti od nej jer je ona sebi kupila dovoljno.

Nadežda je uzela sama od nje tost a nije je ni pitala da li ona moće da od nje malo posudi ovoga.

Kada je Stanija ovo vidjela itekako se naljutila i pitala je kako je nije sramota da uradi nešto ovako a nije je ni pitala da li može da uradi nešto ovako.

Nazvala je kradljivicom jer je uzela tost od nje a niej je ni pitala da li može da uzme.

Nadežda joj je rekla kako oan već tri sedmice nije imala šta da jede jer joj ona nije dovoljno kupila da ima šta da jede i da sada zbog nje ona je morala da uzme od nje hljeba kako bi mogla da preživi.

Nadežda se toliko naljutila kada je čula šta joj Staniaj govori da je bila spremna da je udari ali ona se na vrijeme spasila i sklonila od nje.

Kkao je ona mogla da uradi nešto ovako pitala je Stanija a Nadežda je toliko uralala da su svi došli da vide o čemu se radi jer im nije bilo jasno šta se dešva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *