Showbiz

Nadežda se treba poroditi uskoro.. Tome ni na vidiku.. Kroz sve prolazi sama!!!

Nadežda Biljić i Toma Panić su odlučili da će da nastave svoju vezu iako se sve to izdešavalo među njima i na koji način su određene stvari među njima.

Toma i Nadežda Biljić su nakon svih prepirki odlučili ipak biti zajedno i ona je ostala u drugom stanju sa njim i u to su svi mogli da se uvjere s obzirom na činjenicu kako je ona pretrpjela nasilje od njega i doživjela nešto ovako i na ovakav način.

Naime Toma i Nadežda su do sada imali brojne probleme za koje su svi mogli da vide i da saznaju i da je nešto ovako moguće.

Naime ona je sada kod svojih kako bi mogla da ima svu potrebnu ljubav i pažnju dok je Toma na putu i dok on ne obavi sve što je potrebno.

Naime on je podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako Nadežda leži i kako je ispred nje veliki stomak i kako samo što se nije porodila i kako sama jedva čeka da sve to prođe i da im na svijet donese sina i da budu jako sretni i zadovoljni.

Neke stvari su im se desile u međuvremenu i ni sami nisu mogli da razumiju neke stvari da je moguće da se desi nešto ovako i na ovakav način.

Toma Panić je jednom prilikom priznao da on ima sina u Kini i da je on prekinuo svaki kontakt sa majkom tog djeteta jer je smatrao da on nema ništa s tim i da ne može to da podnese i da to prihvati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *