Showbiz

NADEŽDA želi da NAPUSTI RIJALITI nakon što je MARKO PRETUKAO JER…

Nadežda Biljić je nedavno pretučena od strane Marka koji je pretukaos a štakama nakon što je pretukao Suzanu. On je redom krneuo da ih sve tuče jer je bio toliko ljut a one su bile žrtve jer su mu oprve prišle da bi sa njim komunicirale i ovkao su nažalost završile.

Nadežda je odmah išla u klinički centar sa Suzanom kako bi im bila pružena prva pomoć nakon što su pretrpjele ovja horor.

Nakon svega toga Miki je njih pljunuo u lice te im poručio da je voo ništa šta ih tek čeka od njega jer je on spreman naprosto na sve.

Viuše nikome ništa neće moćid a opropsti i tvrdi da će tek sada da vide šta i kako je bezuobrazluk te će naučiti da s epon ašaju prema njemu kako trbea.

Nadežda je priznala da više ne želi da bude u rijalitiju u koliko će tamo da bud ei Marko jer ne želi da tamo bude pod pritiskom i strahom da joj on neće nešto uraditi i da joj takve stvari nisu potrebne u životu.

Naime on je odmah diskvalifikovan tako da ona neće morati da izađ iz rijalitija jer on više tamo neće moćid auđe s obzirom na to da je ostao u zatvoru i da će da plati za sve što je do sada i kako je do sada uradio i njoj i Suzani.

One imaju strahd a akoi ga tuže d aće im se on osvetiit nakoin što izađe iz zatvora i zbog toga ni ne smiju da dignu tužbu protiv njega i zbog toga se ovkao i ponašaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *