Showbiz

Nadeždi se bliži TERMIN PORODA a evo šta TOMA RADI POVODOM TOGA..

Nadežda Biljić je u drugom stanju sa svojim partnerom Tomom sa kojim je ostala u drugom stanju dok su još bili u rijalitiju i u to su mogli svi da se uvjere.

Naime ona je na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako je ona u već poodmakloj trudnoći i uskoro joj se blići termin poroda.

Naime ona je priznala da već sitno broji i da će uskoro postati majka i kako se itekako raduje svemu tome i jedva čeka taj dan.

Ona i Tomo Panić su imali silne muke i probleme a ona je od njega preživjela i nasilje sa kojim se nekako izborla i prihvatila te odlučila da će da mu sve oprosti i ponovo da bude sa njim bez obzira na sve to.

Naime oni su sada ponovo zajendo kao da se nikada ništa loše nije ni desilo i kao da nikada nisu ni imali probleme i slično tome.

Naime Toma Panić je do sada radio sve i svašta a i dalje radi svakojake stvari i nema dileme oko toga da je to sve za njega sasvim u redu i sasvim normalno da on radi.

Nadežda je odlučila bez obzira na sve pomiriti se sa tim i prihvatiti ga takvog.

Sada odbrojava dane sa njim i raduje se tako lijepim i posebim danima koje jedva čeka i nada se da će beba koje će stići u njihov život unijeti mir i radost i da će se on uozbiljiti i smiriti se nakon svega toga što se desilo do tada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *