Showbiz Zanimljivosti

NAJMRAČNIJE TAJNE ARKANA! Ovaj ratni zločinac je pravio pakao na svijetu! OTKRIVEN NAJVEĆI HOROR!

Jedan od tjelohranitelja Željka Ražnatovića Arkana imao je petlju da ipak iznese neke stvari na vidjelo i da sav svijet upozna sa Arkanom, onim Arkanom kojeg niko nije mogao da zna bolje od njih samih koji su sa njim provodili 24h dnevno. Samo određene osobe su mogle da budu u njegovom prisustvu.

Naime, Arkan je bio stroga ličnost. Bio je mnogo težak kao čovjek i nisu mogli da pričaju sa njim. Samo određeni su imali tu privilegiju.

Šta se tačno dešavalo iza paravana, to nisu mogli sve da vide, ali evo kako je tjelohranitelj Miloš Petković došao do njega i kako je počeo da radi kod njega.

Naime, Miloš je otkrio kako je kod Arkana zbog ove priče dobio povjerenje i kako je tamo i ostao ali i nagledao se još gorih stvari.

Jednog dana je došla Mira Škorić kod njega u posjetu, a kako svi prije posjete budu pregledani i pretreseni, to je morala i Mira Škorić da bude, ali nije dozvolila.

Arkanu su to javili i on je rekao da uđe na zadnji ulaz Mira, a onda je on pretresao i išamarao. Našao je drogu kod nje u džepu. Ovo sigurno niste znali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *