Showbiz

Nakon 22 godine SAŠA POPOVIĆ napustio ZVEZDE GRANDA!!

Saša Popović je već 22 godine u Grandu i uložio je veliki trud u sve ovo samo kako bi mogao uraditi ono što želi i što je potrebno da bi sve bilo u najboljem redu i da bi ostvario ono što želi i o čemu je maštao da uradi,

Naime on je odlučio otići na odmor iako traje sezona i počastiti sebe nakon toliko godina jer je smatrao kako je ipak najbolje da uradi i napravi

Suzana i Saša Popović su odlučilu otići na Maldive i odmoriti se na pravi način iako su imali toliko posla i toliko obaveza.

Naime on je odlučio ispuniti želju svojoj supruzi i iznenaditi je na pravi način i uraditi što je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna.

Naime on je odlučio da će vođenje emisije ostaviti Sanji i Voji jer zna koliko dobro i kvalitetno oni rade svoj posao i na koji način.

Naime Saša Popović je priznao da je na njegovu odluku uticala nejgov kolegica Lepa Brena koja kada mu je pokazala kako je njoj bilo na odmoru na Maldivima on naprosto nije mogao da odoli svemu tome.

Lepa Brena i Suzana su se oduvijek družile i I I imale jako lijep i dobar odnos koji je mnoge iznenadio tako da su one odlučile da se posavjetuju i kada je u pitanju odmor.

Naime oni su podijelili veliki broj fotografija na kojima se moglo vidjeti kako su oni uživali na pravi način tamo i kako im je bilo sasvim lijepo i fino tamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *