Showbiz

Nakon Bogdane sada se udaje i njena SESTRA a evo kako ona sada izgleda…

Bogdana Rodić je nedavno odlučila udati se za Veljka te kako je to ono što ona želi i oduvijek mašta da ima i da uradi u svom životu.

Naime njena sestra Nataša je nedavno odlučila da če nakon svoje sestre i ona da stane na ludi kamen i da se uda i da je to ono što ona želi i ima želju da uradi i napravi u svom životu.

Naime Nataša je na svadbi bila sa svojim momkom i u to su se svi mogli da uvjere u sve to i na koji način da urade i naprave šta i kako je najbolje da se i oni sada vjenčanju nakon svega što su uradili.

Nataša je itekako bliska sa svojom sestrom i priznala je da joj nije ni malo bilo jednostavno prihvatiti činjenicui šta i kako i na koji način se desilo nakon svega toga te na koji način su uradili i napravili određene stvari.

Naime Bogdana je uvijek bez ikakvih muka i problema pričala o svemu tome i nikada nije skrivala sve to šta i kako i na koji način se desilo u njihovom životu.

Nikada joj nije bio problem da uradi i napravi određene stvari kako bi mogla da ima nešto bolje nego do sada što je imala i ostvarila u svom žikvotu.

Nikada nije mogla ni da zamisli da je nešto ovako moguće i da nakon svega toga sada može da kaže da je sretna i da ima ono o čemu je toliko vremena maštala da ima i da ostavri u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *