Showbiz

Nakon izlaska iz RIJALITIJA Kija upisala FAKULTET i uskoro će ga završiti a pogledajte kako je LUNA REAGOVALA…

Naime od kako su izašli iz rijalitija o njima niko ne prestaje da priča, Kija je odlučila svoj život okrenuti u drugom pravcu i ona je sada umjesto stujardese pjevačica.

Ona jednostavno nikada nije ni pomislila da bi jednog dana moglad a se bavi ovim poslom i da bi joj moglo ići ovako dobro te je posebno iznenadila samu sebe sa svim ovim.

Luna je završila privatnu srendnju školu a nakon toga njena majka je nekako nagovorilad a barem na privatnom fakultetu upiše Menadžemnt u turizmu jer je njena majka smatrala kako bi ona jako dobro mogla da radi ovaj posao i kako bi mogla ovako da napreduje.

Ali od kako je ušla u rijaliti nije imala vremena za sve to i jednostavno je odlučila da malo fakultet ostavi po strani dok se ona ne snađe ovamo a i sama je nekoliko puta do sada priznala da nikada nije ni imala neku posebnu želju da studira i slično.

Više je to bila želja njenih roditelja ali eto, sada kada ej saznala da je Kija upisala fakultet odlučila je da će dati sve od sebe kako da ga i ona završi.

Kija je završila Visoku hotelijersku školu u Beogradu i nakon toga ona se zaposlila kao stujardesa i u rijalitiju je shvatila kako bi joj dobro išlo da se bavi muzikom jer nekako pokazala se kao jako muzikalna osoba.

Kija je već neko vrijeme na sceni i nekoliko puta do sada je ona imala nastupe zajedno sa Slobom i uspjela je da se nosi sa svim tim i pjevala je sa njim kao da se ništa nije ni desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *