Showbiz

Nakon Jelene ROZGE sada je u vezi sa jednom od najatraktivnijih HOSTESA!!! Pogledajte kako ona izgleda..

Stjepan Hauser je bio u vezi sa Jelenom Rozgom i zaista njihova veza je bil dobra ali od jednom nekako je sve puklo i prestalo da traje. On je nakon raskida sa njom ubrzo uplovio u vezu sa jednom od najatraktivnijih hostesa, Stelom Opančar koja ima samo 25 godina.

Ona je zaista jako atraktivna djevojka koja dosta toga ulaže u svoj izgled kako bi mogla ovako da izgleda danas.

Naime ona je nedavno podijelila fotografiju na kojoj je ona u ležećem položaju na moru te je napisala kako već hvata boju u Istri.

Na sve to je jedan njen prijatelj upitalo da ona nije možda kod Hausera nakon što je poglčedao njen slike a i njegov ete je shvatio kako su na istim lokacijama.

Ona se slikala na balkonu a i Hauser također tako da je to siguran znak da su oni tamo zajedno.

Od kako je on raskinuo sa Jelenom Rozgom nije dijelio fotografije ni jendom djevojkom i ovo je sada prva fotografija nakon toliko vremena čekanja da i on nešto ovako objavi.

Kada uporedite obje fotografije uvjerit ć te se da se radi o istim terasama i da su fotografije napravljene u isto vrijeme tako da je to siguran znak da su oni tamo bili zajedno i da su provodili vrijeme zajedno.

Iako još ne žele svima da priznaju da su u vezi i da je on nakon Jelene odlučio da će da bude u vezi sa ovom hostesom koja zaista fenomenalno izgleda i većina mušakaraca bi sve dala samo da budu sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *