Showbiz

Nakon JELENINE I CECINE SVAĐE NA SUDU, oglasio se i OGNJEN VRANJEŠ!!Evo šta je poručio JELENI KARLEUŠI sada!!!

Ognjen Vranješ je odlučio da će da prokomentariše situaciju koju je imao sa Jelenom Karleušom nakon što je čuo kako se ona posvađala sa Cecom i na koji način.

Naime on je priznao da on niti jednu tužbu nije dobio i da mu je Jelena samo tek onako prijetila i da nije imala toliko razloga za tim da uradi i napravi nešto tako i na takav način.

Naime on je priznao da je on jako dobro upoznao Jelenu i da je mogao da vidi i shvati na šta je ona sve spremna i šta i kako ona može da uradi i napravi do sada i na koji način.

Naime ona njega nikada niej tužila i sve one tužbe koje je ona čitala da će da podnese i svih onih 120 tužbi niko nije vidio jer ih ona nije ni podnijela i nije uradila nešto ovako i na ovakav način.

Naime on je odlučio da će da sada otkrije sve to jer više nije mogao da šuti o svemu tome i da skriva nešto tako važno i nešto što je itekako uticalo na njegov život i nešto što je bilo dio njegovog života.

Jelena je oduvijek znala kako i na koji način da od sebe napravi žrtvu priznao je Ognjen i nikada joj nije bio problem da uradi i napraiv nešto ovako i na ovakav način i zaista je ona uvijek to radila na takav način i to su svi mogli da vide i da se uvjere u nešto i i ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *