Showbiz

Nakon RASKIDA SA MILOŠOM Milica je bila u DEPRESIJI a onda se pojavio Petar.. Evo kako su se upoznali!!

Milica Todorović je nedavno raksinula svoju dugu vezu od sedam godina sa svojim partnerom te je to jako teško uticalo na nju i ni sama nikome nije mogla opisati bol koju je tada osjećala u svojim grudima.

Naime ona je bila u velikoj depresiji nakon svega i nije ni pomislila nikada da bi mogao doći dan da ona ponovo pokuša sa nekim i da će taj dan doći tako brzo i da je tako blizu.

Ona je na snimanju spota za svoju novu pjemsu upoznala svog sadašnjeg momak i tvrdi da ih je povezao njegov konj.

Naime oboje vole konje i sami su priznali da ih je spojilo ono što najviše vole oboje i da ni sami nisu pomislili da je nešto ovako i na ovakav način moguće ikada da im se desi.

Naime Milica Todorović je i sama priznala kako joj nije bilo ni malo lahko da raskine i eliminiše osobu sa kojom je bila 6 godina u vezi i trebalo joj je vremena i vremena da se navikne na sve to i da neke stvari zaboravi.

Naime osjećala je velki nemir i haus u ssvom tjelu koji je iz dana u dan rastao i onda se odjenom pojavio Petar koji je sve to rastjero i vratio vjeru u ljubav i sreću.

Tvrdi da je Petar oduševio sa svojom duhovitošću i voli da širi pozitivnu energiju kao i ona sama te sa njim kada je uvijek joj je zabavno i itekako je sretna i zadovoljna.

Sada sa njim uživa na pravi način i jako je sretna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *