Showbiz

NAKON RAZVODA Ana Nikolić otkrila kako je OSTAVILA RASTU te kako ga je ostavila bez ičega…

Naime Ana Nikolić je sa Rastom bila tri godine uj braku ali od te tri godine oni su možda godinu i po dana bili zajendo a sve ostalo je bilo tako natezanje tako da ona više nije ni znala kada je u brakju a kada nije.

Rasta je nakon sveg asada konačno otišao zauvijek jer cveć nekoliko mjeseci i Ana je odlučila kako bi najbolje bilo da ona podnese zahtjev za razvod braka i da sa tim konalčno a s obzirom na to da već ne žive neko vrijeme zajedno i da je sve sasvim jasno.

Naime on je posjetio poznatog advokata Borivoja Borovića sa koiim je on odlučio ozbiljno popričati kako bi saznao šta on može da uradi i koaj su njegova prava a šta nisu.

On je već podijelio imovinu sa Anom i već se zna šta je njeno a šta njegovo i nekkeo su uspjeli oko sveg atpga da naprave kompromis i da se dogovore.

priznala je da joj je ovo posebno bilo tško i da nikada ovo neće moći samo tek takod a zabroavi s obzriom na to da imaju i kćerkicu a nije joj bilo jasno kako je Rasta mogao ovako nešto da uradi njihovom djetetu ejr eji je ovo mogao da uradi i svom dijetu koije je sve gledalo dok su se oni svađali i prepirali.

Naime ona je nekao uspejla da se izvuče iz sveg aovoga lai izuzetno teško i tvrdid a joj do sada nikada nije bio I teško ali nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *