Showbiz

Nakon RAZVODA KAJA OSTOJIĆ nije nikako dobro.. Nema gdje ni da ŽIVI!!

Katarina Kaja Ostojić je do nedavno imala određene muke i probleme u svom životu sa kojima se jako puno borila i ni sama nikome nije mogla da opiše kako i šta joj se desilo i na koji način.

Naime ona je sada promijenila nekoliko lokacija i bila je i u Briselu i to sa kćerkiciom Nikolinom pa onda sada mora čćesto ići i u Francusku s obzirom na to da je njen momak Mateo Pavlović tamo i da mora napraviti sve to kako bi mogli da se viđaju.

Onda dolazi i u Beograd kako bi mogla nastaviti gradiiti karijeru gdje je stala i sama je svjesna kako mora da uradi i napravi određene stvari.

Ona je itekako svjesna svega što je potrebno da se napravi i uradi da bi dobili ono što želite i na koji način da napravite određene stvari u svom životu.

Naime ona često dolazi i u posjetu svojim roditeljima koji su u Novom Sadu i naravno i oni se jako raduju svemu što je bilo i na koji način je ostvareno do tada.

Naime ona je priznala kako često voli da kuha i za svog psa koji je njena najveća ljubav i sa kojim voli da provodi dosta vremena što su svi do sada bezbroj puta mogli da vide i da se uvejre da je nešto ovako i na ovakav način moguće.

Naime ona je jako pedantna i voli da joj je sve na mjestu i da ima određene stvari koje su joj potrebne za sreću u životu i da bi sve funkcionisalo na najbolji mogući način i onako kako ona to zaslužuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *