Showbiz

Nakon RAZVODA njegova bivša jer napravila ovaj NEOČEKIVANI KORAK..Nije mu bilo dobro kada je ovo vidio!!

Dado Polumenta je bio u braku sa Selmom Mekić sa kojom je bio 5 mjeseci u braku nakon čega su odlučili da bi najbolje bilo da se razvedu jer više nisu mogli da pronađu zajedničkzu riječ.

Dado Polumenta i Selma su se vjenčali baš po svim običajima i po vjerskoj opredijeljenosti maksimalno su se potrudili oko toga.

Selma je odlučila da se razvede od Dade Polumente nakon što je vidjela fotografije na kojima je on okružen sa velikim brojem djevojakia te kako izgledaju baš blisko i sretno.

Ona nije mogla da podnese da gleda takve stvari jer je smatrala kako je najbolje da to sebi više ne dozvoljava jer joj nije potrbeno nešto tako u životu.

Naime nedavno je Dado napisao kako je poželio da samo da čuje Selmin glas jer je ona njemu bila velika podrška u žiovtu i da mu je žao jer se sve ovako završilo a on se uvjerio da je ona jako dobra osoba i da je zaslužila da ima sve najbolje u svom životu.

Selma je danas jako uspiješna i zadovoljna sa svim što je do sada uradila i kako u svom životu i na jedan jako poseban način.

Naime Selma se danas bavi kaligrafijom i ona izrađzuje originalne ženske marame.

Selma je do sada uspejla dosta toga u svom životu i sama je priznala kako je zadovoljna sa sobom i što je do sada uradila u svom životu i na koji način je uspjela u svemu tome i zaista je jako sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *