Showbiz

Nakon što ga je ugledala u PUBLICI MARIJA JE odmah zbog njega PREKINULA KONCERT jer je on…

Marija Šerifović je oduvijek voljela na spontani načind a reaguje i da se ljudi zaisat i uvjere kada je vide da je to tako i da je ona takva osoba te da nem a drugih sumnji i mogućnosti.

Marija je oduv ijek znala kako i na kji način da napravi dobrz i opuštenu atmosferu na sovjim koncertima a to ej dokazala i sada.

Naime ona je u sred koncerta proznala oov i zamolila dječaka po imenu Aleksej da s epopne sa njom na binu i da zajedno zapjevaju na šta je dječak naravno odmah pristao i niej se ni bunio i slično tome.

Naime Aleksej je dječak koji je imao samo možda 5 godina i ponašao se ovako samouvjedreno i slobodno dok je bio na sceni sa MARIJOM I PJEVAO NJENU PJESMU.

Marije s eitekao izennadila kada je vidjela da dječak zna njene pojesme a nije ovo očekivala te mu ej to i sama priznala da je posebno oduševio kada je počeo sa njom da ojeva.

Mariaj ej psoba koja puno voli djecu i to ej do sada bezbroj puta i pokazala što je mnoge opdušveilo sama činnejica da ona nema djecu mnoge raspalče i rastuži.

Ali zato je tu Marijin kućni ljubimac kojeg ona ima i sa kojim redovno diejli fotografije na kojima se vidi kako je ona posebno sretna i zadovoljna sa njim i kada je sa njim.

Marija Šerifović ej do sada bila sprmena na sve da uradi ono što trebda bi nekome pomogla ako več to može jer ot njoj nikada nije bio prioblem samo ako može i naći će vremena za to jer je njoj to itekako prioritet bio da pomogne ljudima koji su tu uz nju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *