Showbiz

Nakon što je bio na NASTUPU Jelene Karleuše MILAN STANKOVIĆ je uradio ovo..

Jelena Karleuša je nedanvo imala nastup u jednom od Beogradskih splavova gdje je ona napravila jako dobru atmosferu u sve zabavila na pravi način.

Naime na njenom nastupu je bio Milan Stanković kao jedan od gostiju a ni ona mu se nije nadala da bi mogla da ga vidi u publici.

Milan je odlučio popiti koju časicu da bi se malo više opustio i da bi mogao maksimalno da uživa kako to treba i kako naravno on to želi.

Nakon toga podijelio je par fotografija i stoy-a na svo, Instagramu nakon čega je napisao kao se on na nastupu Jelena Karleuše napio kao nikada do sada te da se baš opsutio nakon toliko vremena.

Naime Jelena Karleuša je kao i do sada znala kako i na koji način najbolje da zabavi svoje goste te su se mnogi mogli i uvjeriti u to šta je ona radila i na koji način do sada na svojim nastupima.

Onda nikada joj nije bio problem otvoreno pričati o tome šta želi i kako da ima i da ostvari u svom životu a i kako joj je naravno važna njena karijera da bude u usponu i da uradi sve onako kako smatra da je najbolje i da bi trebalo da uradi.

Jelena je se obradovala kada je čula da je Milan Stanković pohvalio njen nastup i da se oduševio i lijepo zabavio te mu se naranvo zahvalila na lijepim riječima.

Jelena se do sada maksimalno trudila da to uradi na najbolji način i zaista je i bilo tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *