Showbiz

Nakon što je cijela porodica POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI u njihovoj kući su pronašli OPROŠTAJNO PISMO.. Ipak nije bila samo NESREĆA..

Poznati profesor matematike Almir Brkić je nedavno izgubio žiovt u teškoj saobraćajnoj nesreći zajendo sa svojom suprugom Lamijom Selimović i njihovoj kćerkici koaj je imala samo 6 godina.

Ova teška nesreća se desila prije par dana na relaciji Vlakovo -Lepenica u tunelu Igman.

U autu je bio i njihov sin koji je preživio ali i on je dobio teške povrede i terbat će mu vremena da se oporavi i da ovo prebrodi i izvuče se iz ovoga.

Naime s obzirom da se nesreća desila na području Kiseljaka pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su odmah izašli an terena kako bi uvidjeli šta i kako se zapravo desilo te kako bi saznalii na koji način je došlo do nesreće.

Naime njihovo auto Ford se prevrnulo jer su prebrzo vozili i njih troje je smrtno stradalo dok je jedno dijete uspjelo da preživi ali i ono ima teške ozljede.

Dječak koji je zadobio povrede u ovoj nesreći je sada izvan životne opasnosti i ma nekoliko lomova ali vremenom će sve to prevazići i preboliti.

Njihov auto je udarilo u zid tunela te se odbilo sa unutrašnje strane tunela, nakon čega je došlo do prevrtanja .

Ono što je posebno bilo interesantno jeste činejica da nije bilo tragova kočenja što bi značilo da ovaj muškarac nije ni pokušao da zasutavi svoje autu da ne udari u tunel.

U njihovom stanu je pronađeno i oproštajno pismo a u njihovom stanuu je učer plin curio tako da je odmah dopšla ekipa da intervenišre ui popravi to a vrata njihovig stana su bila otklkjučana.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *