Showbiz

Nakon što je dao 20.000 eura za nju Veljko je odmah tražio da ona dođe.. Nije u pitanju Bogdana!!

Veljko Ražnatović je jučer oženio Bogdanu Rodić koja je već nekoliko mjeseci u drugom stanju i on je priznao da je to bila jedan od najljepših vijesti za njega.

Naime nakon što je platio 20.000 eura da bi je dobio odmah je tražio svoju baku da dođe i da joj poljubi ruku i samim tim je pokazao koliko je on vezan za nju i koliko on nju voli.

Ceca je uvijek otvoreno pričala o svemu i svoje roditelje je itekako hvalila na pravi način te se mkasimalno trudila da uradi i napravi sve ono što je njabolje i za nju i za njih.

Njeni roditelji su se rijetko kada pojavljivali u javnosti i rijetko kada smo mogli da ih vidimo zajedno i da neke stvari čujemo o njima jer je Ceca na sve moguće načine sve to skrivala jer je smatrala da bi tako najbolje bilo za njih.

Onda jučer je bila prilika da se svi upoznaju sa njenim roditeljima i da ih vide nakon svega toga.

Naime ona je priznala kako je njen otac odmah po njenom rođenju znao da će onda biti pjevačica te je on odmah rekao da mu se rodila pjevačica.

Naime njeni roditelji su itekako bili strogi i neke stvari nije mogla da eliminiše ili sakrije ako oni nisu bili za to.

Svi su se bezbroj putra mogli uvjeriti kako Ceca liči na svog oca a talenta za muzikom je povukla sa majkine strane jer je njena porodica nekako baš muzikalna i vole da rade taj posao.

Veliki broj njene rodbine je bio na svadbi i mogao se uvjeriti u to kako ona izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *