Showbiz

Nakon što je David čuo da ovaj ZADRUGAR komentariše GRUDI njegove djevojke on pobijesnio od LJUBOMORE te je uradio ovo…

Bane Čolak je nedavno sa Majom Marinković odlučio da će da prokomentariše koja Zadrugarka izgleda dorbo a koja ne te koja ima najbolkji izgled.

Oni su odlučili da će prvo ppčeti sa djevojkama koje su radila estetks ekorekcije na sebi i koje imaju ovakav izgled zahvaljujući korekcijama koje su uradile na sebi.

Priznao je kako on voli da vidi djevojku koja je malo popunjenija i da je na njoj sve veliko jer ga to itekkao pali i ne može da im odoli.

Ljuba Pantović je bila pored njega i sve je čual šta je on pričao te je odmah prneijela Davidu da je on rekao kako Ana Korać inma najbolje grudi u rijalitiju i da bi on volio da se malo zabavi sa njom na taj način.

On je do sada tako o tm stvarima bez iakakvih problema i ustručavanja pričao jer je njemu ovo sve sasvim u redu i normalno tako da je sve ppo njegovoj procjeni jako dobro i prošlo.

David je toliko ljubomoran da je odmah se naljutio kada je ovo čuo je r on smatra da nešto ovkao nije u redu da on govori s obzirom na to da je Ana njegova djevojka i da treba da je samo njegova djevojak i da nema potrebe da je neko kao on komentariše i da priča o njenim grudima.

Odamah ej sa Anom pričao o tome i rekao joj je da izbjegava njega u širokom uglu jer smatra da je bolje tako i da nema potrebe da on gleda grudi njegove djevojke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *