Showbiz

Nakon što je FILIP VIDIO kakvu je FOTOGRAFIJU ALEKSANDRA objavila NALJUTIO SE NA NU TE JOJ JE URADIO OVO…

Aleksandra Prijović je neadvno postala majka i mnpgi su itekkao upućeni u to šta i kako je ona do sada radila samo da bi bila sretna i zadovoljna te imala ono što želi i kako želi u svom životu.

Naime Aleksandra Prijović je odlučila da će dati sve od sebe samo kako bi uspjela da uklopi privatni i poslovni život te kako bi mogla da ima i da ostvari sve ono što želi i smatra da treba da ima u svom životu.

Naime prizanla je da više ni ne spava kao nekada što je spavala jer malo Filip naravno zahtijeva veliku pažnju da mu ona pruži id a mu priušti ono što mu je potrebno da bi bio sretan i zadovoljan.

Naime priznala ej da više nema ni vremena toliko da šeta i užđiva kao nekada jer Aleksandar se naravno itekako bezo zamori i spoava mu se tako da ne želi i ne može da ga zamara baš toliko.

Aleksnandra Prijović je do sada dijelila raznorazne fotografije na svom Instagram profilu i mnpgi su se uvjetili kako ona radje sve od sebe da bi imala jako dobar izgled i sada nakon poroda i nakon svega što joj se do sada desilo i kako u životu.

Naime prizala je da Filip daje sve od sebe da joj i pomogne ali je izuzetno ljubomoran i to je itekako ljuti.

Znali bi se raspravljati oko nekih bezazlenih stvari kao što je neka fotografija koju je i ona podijelila an Instagramu i slično tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *