Showbiz

Nakon što je JELENA OVO SAZNALA, poludila je.. Sloba je PRIZNAO KAKO JE SAMO JEDNU ŽENU VOLIO U SVOM ŽIVOTU a evo i koga…

Naime poznato je kako je sada Sloba u vezi sa Jelenom sa kojom ima velike planove i naravno nada se da će sve to uspjeti i da će se neke stvari desiti i odvijati na najbolji mogući način.

Naime on je nedavno imao u planu i da je zaruči i da se dogovaraju oko detalja vjenčanja ali nažalost iznenada mu je otac preminuo tako da je sve to morao ostaviti za poslije.

Naime nedavno su ga pitali da li može odgovoriti ko je žena koju je njaviše volio u svom životu na šta je on odmah imao odgovor.

Ovaj odgovor je mnoge iznenadio jer se nisu nadali da bi nešto ovako i na ovakav način mogli da čuju od njega.

Naime on je rekao da je to bila Kija i da je sa njom bio najsretniji u životu.

Tvrdi da je ona bila njegova najveća ljubav u životu i da je sa njom bio jako sretan i zadovoljan i da je sa njom uspio puno toga ali napravio je veliku grešku koju mu ona nikada neće moći da oprosti i to i sam jako dobro zna.

Nikada se nije nadao da bi nešto tako i na takav način moglo da se desi ali desilo se i sada mora da se nosi sa svim tim i da sve to eliminiše i prevaziđe.

Jelena naravno ovo kada čuje neće joj biti dobro s obzirom na činjenicu da je ona sada dio njegovog života id a bi možda trebao o njoj da priča a ne tamo o bivšoj supruzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *