Showbiz

Nakon što je otišla u AMERIKU Stanija BANKROTIRALA te prodaje svoj mobitel… Dok njen momak uživa i nije ga briga za nju!!

Naime Stanija Dobrojević je do sada uspjela da uradi dosta toga u svom životu i to na jedan poseban način te je postala jedna od najuspješnijih starleta.

Naime ona je nedanvo na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako ona prodaje svoj mobitel te su svi to prokomentarisali kao mogućnost da je ona baknrotirala jer do sada nikada nije radila ništa ovako.

Naime Stanija Dobrojević je odlučila prodati svoj skupocijeni Ajfon jer je shvatila kako je to ipak najbolje jer ga je nedavno kupila i trebala je da uradi nešto ovako da ga ne bi ostavila i ne bi iskoristila novac koji je moguće da dobije u koliko proda ovaj mobitel.

Međutim nikome nije jasno zašto i kako je ona to uradila i na koji način i koji je razlog ovome jer ona do sada nikada nije radila nešto ovako.

Naime nakon svega što joj se desilo i kako u životu ona je odlučila da je ipak najbolje da napravi nešto ovako i na ovakav način.

Ona sada maksimalno uživa u svojoj vezi koju ima sa Markom u šta su se mnogi do sada uvjerili te joj poručili da nisu mogli da vjeruju da će oni uspjeti s obzirom na to da je ona do sada imala dosta veza u kojima i nije bila baš tako sretna i zadovoljna.

Naime ona je u prošloj sezoni u rijalitiju započela vezu sa Vladimirom koja je završila na jedan jako ružan način tako da niko nije uložio nadu u to da bi joj ova veza mogla uspjeti .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *