Showbiz

Nakon što je postala ovako uspiješna i poznata ILMA je Emini Jahović koja je SUMNJALA U njen talenat poručila ovo..

Ilma Karahmet je uspjela da izgradi jako dobru karijeru i da pokaže i dokaže svima kako ona može da uradi i napravi što želi u svom životu i svojoj karijeri iako su mnogi sumnjali u to.

Naime ona se sa samo 13 godina takmičila i poznatom talent šou X-faktor gdje je pokazala kako ona ima poseban talenat koji je oduševio mnoge.

Naime ona je imala mali sukob sa Eminom Jahović i to su tada svi saznali i nije bilo ni dileme oko takvih stvari da li su istinite ili nisu.

Naime ona je odlučila da neće darti Ilmi glas da ide u superfinale i to je mnoge iznendilo jer niko nije očekivoa nešto ovako da bi ona moglad a urqadi s obziorm da su svi znali koliko je Ilma talentovana i koliko je uspiješna.

Ilma Karahmet je napisala Emioni da joj želi svu sreću i da Bog da i nju njena djeca usrećila kao što je ona nju.

Naime Emina i ona su i dakje ostakle u konatkru tvrdi Ilma ali nije htjela da previše komentaruše sve to ali definitivno nema sumnje oko toga da stvarti nisu baš najbolje i onako kako bi trebalo da budu i da funkvionišu.

Naime Emina je tada smatralad a je Ilmas uviše mlada da bi se nosila sa svim elementima koje nosi scena i karijera.

Emina Jahović je priznala da je sad jako sretna jer je ona sada uspjela postati ovako poznata i uspiješna i jer je posebno zadovoljjna sa svim što je i kao do sad auradila i napravila u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *