Showbiz

Nakon što je prijetila svom BIVŠEM MOMKU Miljana KULIĆ ZAVRŠILA U ZATVORU…

Miljana Kulić je nedavno nakon svoje diskvalifikacije počela da prijeti svom bivšem momku i jednostavno nije mogla da se kontroliše i da bira riječi koje će da mu uputi nakon svega.

Njen bivši momak Lazar Čolić Zola je do nedavno se žalio kako je Miljana posebno brutalna i opasna prema njemu te kao on ne zna kako više da se nosi sa njom.

Nakon što je pretukla Matoru ona je diskvaliffikovana i ovo je zaista moglo se vidjeti jedan od njenih trikova je izbace nakon svega što je uradila i kako.

Ona je nakon izlaska prijetila da će da pretuče i Zollu i njegovu porodicu za sve šzo se desilo i kako se desilo između njih.

Čim je za ovo čula njegova porodica odmah su odlučili da će da reaguju te su podnijeli optužnicu protiv nje kako bi riješili ove probleme i kako ne bi strahovali svaki tren da bi neko od nejnih mogao da im dođe na vrata i da ih pretuče ili da im uradi još nešto gore.

Ona je izjavila kako je sigurna da će njen zet, momak od sestre Tijane da pretuče sve osobe koje bi bile spremne da joj naude na bilo koji način jer jednostavno neke stvari koje je Zola uradio i koje je napravio njoj ne može da mu oprosti i da ih prevaziđe s obzirom na to šta sve i kako su do sada radili.

Miljana je u rijalitiju bila sa svojim sinom i majkom koji su također zajendo sa njom diskvalifikovani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *