Uncategorized

Nakon što je saznala da boluje od neizlječive bolesti. POZNATA PJEVAČICA je počela da ludi…

Poznata pjevačica Katarina Grujić je priznala kako je nedavno saznala da ima teško stanje od kojeg boluje a radi se on inzlinskon rezistenciji i to je itekako uplašilo i uspaničilo jer nije znala o čemu se tačno radi i kako se to liječi.

Ona je odmah odlučila podruzeti sve mjere i predostrožnosti kako bi uspjela da ovo prebrodi i da krene dalje. Naime ona je samo primijetila kako više nema toliko snage kao nekada te kako je se počela itekako brzo umratai.

Naiem otišla je na kontrolu kod doktora i imala je šta i da čuje.

Nije mogla da vjeruje šta joj doktorica govori te je dva puta pitala da joj ponovi to.

Nakon što je uradila kompletnu kontrolu krve slike saznala je da ima ovu bolest i da mora odmah da krene da trepaicja da bi bilo sve u redu.

Onda joj jeodmah doktorica dala spisak hrane koju mor ai trebad a koristi kako biu mogla da nastavi da žici sa ovim stanjem u kojem se nalazi.

Ona je otkrila kako niko u njenoj porodici nema i nije ni imao šećernu bolest te kako je ovo stanje za nju bilo nekako iznenada i nije mogla da vjeruje šta i kako joj se desilo.

Ona je do sada naravno itekako vodila računa o svom zdravlju i zdravo se hranila ali eto ovo joj se desilo i mora da se pomiri s tim.

Sada pposebno pazi a hranu koju konzumira i redovno radi kontrolu svog šećera kako ne bi došlo do pogoršanja njenog stanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *