Showbiz

Nakon što je saznala s kim je prevaro, TAMARA POČELA SA PRIPREMAMA velike OSVETE PETRU!!!

Milica Todorović je nedavno napravila totalni kolaps i postala je otimačica momaka i uzrok prekida jedne duge veze. Naime ona nije kriva za to jer se velika ljubav među njom i Petrom desila.

Naime Petar Strugar je bio dugo u vezi sa Tamarom sa kojom je imao velike planove a i živjeli su zajedno te se niko nije nadao da je nešto ovako i na ovaka način moguće da im se ovkao iznenada desi.

Naime Tamara je vjerovala Petru ali iznenada je primijetila veliku promjenu u njegovom ponašanju prema njoj i naravno počela je da sumnja i na kraju se i pokazalo da je ona bila u pravu.

Naime oni su se upoznali na sličan način kao Petar i Milica i također su se upoznali u konjičkom klubu u kojem su oni i započeli svoju vezu.

Petar i Milica Todorović su sada svima objavili svoju vezu i više se ne skrivaju i na koji način oni žele svima da pokažu kakva je njihova ljubav zapravo.

Naime ona je sada sa njim jako sretna i zadovoljna i to su svi mogli da vide a pogotovo sa njihovim gostovanjem koje su imali u emisiji kod Ognejna Amidžića gdje su bili jako sretni i zadovoljni što su svi mogli da vide i uvjere se u sve to.

Milica Todorović je nedanvo imala probleme sa svojom vezom koja je tako brzo i iznenada pukla da ni ona sama nije mogla da vjeruje u to a ni tako lahko da se pomiri sa tim i da sve to prihvati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *