Showbiz

Nakon što je saznala šta je on uradio ANDREANA ČEKIĆ je raskinula vjeridbu te obrisala sve slike sa njim… STIGLE JE KLETVE NJEGOVE ŽENE!!

Andreana Čekić je nedavno odlučila da će prihvatiti vjeridbu od svog dragog momka Marka Miloševića sa kojim je već neko vrijeme bila u vezi i sa kojim je bila sretna i zadovoljna.

Naime Andreana Čekić je sa njim zaistza djelovalala sretno i zaljubljeno iako je znala da je on u braku i da ima i dijete ona je pristala na sve da bude sa njim i zaisat je i bilo tako.

Naime ona je nedavno saznala za sve klteve koej joj je uputila njegova žena i izgleda je to itekako poljuljalo njihov odos te da su se posvađali.

Ali nakon toga nastao je i problem oko nova koji je ona njemu dala te je on pred sviam pljunuo u lice i to su svi mogli da vide na nastupu gdje je ona bila.

Ona je obrisala sve fotografije sa njim te su ostale samo fotografije na kjojima je sama i sa svojim prijateljima.

U to možete da se uvjerite svi ulaskom na njen profil gdje možete vidjeti kako nema njihovih zajedničkih fotografija a zaisat ih je bilo bezbroj.

Andreana se nije htjela oglašavati nakon svioh ovuih priča i nije htjela pričati o tome šđta i akko se desilo te zašto je i ovaj put došlo do raskida njene veze te šta se na kraju desilo sa njima.

Nije htjela o svemu tome da priča te je odlučila sve to da zadrži za sebe.

Niko se nije nadao ovome da bi moglo da se i desi nešto ovako i na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *