Showbiz

Nakon što je saznao da ima NEIZLJEČIVU BOLEST ovaj poznati pjevač je dobio ponudu da uđe u ovaj rijaliti!!Iznenadit će te se kada čujete koje su mu pare ponudili za to…

Bojan Tomović je poznati pjevač koji je nedavno saznao da boluje od neizlječive bolesti te kako će mu biti potrebno dosta vremena da se oporavi ali on je već izgubio svaku nadu i želju da bi išao na liječenje jer ne vjeruje da je moguće da se izliječi nakon svega što mu se desilo.

On ima 37 godina i do sada je snimio veliki broj hitova koje je snimao povremeno ali dao je sve od sebe da bi uspio da ih snimi na pravi način i onako kako on to zaista i želi.

Neko vrijeme ga nije bilo na sceni i nije bio toliko aktuelan kao prije a svi su se pitali šta li se dešava sa njim te gdje li bi on mogao da bude a niko nije ni pomislio da postoji mogućnost da je on bolestan.

Naime on je jedno vrijeme bio u u Farmi gdje se nije dugo zadržao jer su ga diskvalifikovali.

Priznao je da je tamo otišao isključivo samo zbog para i ništa više.

On je odmah znao kako će mui biti tamo s obzirom na to da je znao ko sve ulazi u rijaliti te da li mu takve osobe odgovaraju ili ne.

Naime on je dobio unaprijed čak 100.000 eura da bi samo ušao u rijaliti i kako bi tamo bio i takmičio se.

Sada od kako je saznao da je bolestan vrijeme obično provodi sam jer se odmah razveo od svoje supruge jer tvrdi ne može da gleda da se i ona muči sa njim ovakim bolesnim i tako je odlučio da je bolje da bude sam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *