Showbiz

Nakon što je vidjela da su NJENI VIDEO ZAPISI OSVANULI Stanija je dobila napad HISTERIJE te je počela da plače i vrišti…

Stanija Dobrojević je nedavno imala veliku krizu u rijalitiju dok je bila unutra jer je ostala bez hrane a bez nje jednostavno ne može i itekako joj je teško.

Ona ej počela da histeriše i plače pred sivma što je mnogima itekako bilo čundo i nije im bilo jasno šta i kako se dešava sa njom i zašto radi ov.

Nakon šti su vidjeli šta i kako se dešva sa njom odlučili su da se u sve to umiješaju i Lepi Mića i koji joj je na sav glas se derao i vikao.

Stanija je imala zadatak da ode u nabavku hrane i da svima kupi ono što im je potrebno da bi imali dovoljni da bi mogli da porežive određeno vrijeme koje im j epredviđeno da imaju ovu hranu za taj period.

Stanija je malo hrane kupila i zbog toga su naravno svi bili posebno ljuti i napeti jer nisu očekivali nešto ovako a ne mogu da budu bez hrane tako da su odlučili da će da se dereu na nju i da je napdaju kako je mogla da uradi nešto ovkao i da ih sve ostavi gladnima.

Ostali ukućani su počeli da joj kradu hranu s obzirom an to da je ona sebi kupila dovoljno hrane a nije ostalima, prvo je mislila an sebe i sebe obezbijedila a tek odna što ej drugima ostalo kupila je.

Veliki haus je nastao u kući i svi su počelid a urlaju na nju kada su vidjeli voo jer ipak nije lijepo od nej što je napravila nešto ovako i kako je mogla da napravi nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *