Showbiz

Nakon što se nije pojavila na suđenju OGNJEN VRANJEŠ JE ovo napisao JELENI KARLEUŠI…

Ognjen Vranješ je ponovno došao na drugo ročište za suđenje sa Jelenom Karleušom koja je odlučila da se ponovno neće pojaviti na ročištu jer je to jedan od načina njene osvete.

Jelena Karleuša je bez ikakvog opravdanja odsustvovala sa suđenja i jednostavno nikome nije bilo jasno zašto je opet uradila istu stvar.

Niame Ognjen je bio u Briselu i odlučio je napraviti toliku kilometražu samo kako bi došao na suđenje i kako bi se ovaj sluučaj napokon nakon svega riješio.

Dragan Martinović, sudija je otkrio kako nema dokaza da je Jelena opravdano odsustvovala sa suđenja kako njen advokatski tim tvrdi da to postoji i da ona zbog toga nije došla na suđenje.

Niame branitelj Jelene Karleuše je otkrio kako ni on sam nije znao da se Jelena neće pojaviti na suđenju i da jednostavno nikome se nije ni javila a ni poručila da ona neće da dođe na suđenje.

Ognjen je poludio kada je vidio da se ona opet nije pojavila na suđenju i zatražio je da se uradi sve pšotrebno samo da se što prije riješi ovaj slučaj jer ne želi više ni da čuje a ni da zna za Jelenu i slične stvari.

On je čak iz Brisela moraod a dođe zbog suđenja a ona nije mogla da se pojavi na suđenju kako bi se sve ovo napokon završilo i kako bi se stavila tačka na sve to.

Sada samo želi da joj poruči da je ozbilja u želju da se ovaj slučaj što prije riješi i završi sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *