Showbiz

Nakon što se PORODILA CECA JE ODMAH podijelila tu vijest jer se posebno obradovala.. Podijelila je baš dirljivu čestitku!!

Poznata pjevačica Marina Tadić je nedavno na svijet donijela malu bebicu, djevojčicu kojoj je odlučila dati ime Vera. Naime ona je posebno obradovala svoje kolege i kolegice koji su se obradovali jer su ovo čuli.

Njena prijateljica Svjetlana Ceca Ražnatović se posebno obradovala kada je ovo saznala i odmah je odlučila podijeliti tako finu i lijepu vijest sa svima.

Naime ona je priznala da je jako sretna jer njena draga drugarica a i kolegica na svijet je donijela malu bebicu.

Nikome nije mogla opisati sreću i radost koju je tada osjetila kada je ovo saznala.

Ceca je oduvijek bila sretna zbog ovakvih stvari i nikome nije mogla opisati sreću i radost koju je osjetila tada.

Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila da će svima na pravi način javiti i čestitati određene stvari jer je i sama smatrala da je tako ipak i najbolje da uradi i napravi do sada.

Naime ona sada iščekuje bebu od svoje snahe Bogdane i itekako se raduje svemu tome i nikome ne može opisati sreću i radost koju osjeća zbog svega toga.

Neke stvari koje su joj se desile u međuvremenu su uticale na sve to tako da ni ona sama nije znala kako i šta bi rekla na sve to i šta bi uradila povodom toga.

Anastasija se maksimalno trudila oko svgea da sve uradi i napravi na najbolji mogući način te ni sama nikome nije mogla opisati i objasniti šta i kako i na koji način se do sada desilo.

Pogledajte kako Marina sada izgleda sa svojom bebom sretna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *