Showbiz

Nakon što se razvela sin je ostao kod OCA.. Aleksandra plakala u studiju pred svima…

Aleksandra Prijović je nedavno u sred emisije počela da plače pred svima u šta su se svi mogli da uvjere i pitali su se kako i na koji način mogu da joj pomognu jer je ona itekkao loše bila.

Naime ona je počela da plače nakon što je jedna takmičarka počela pjevati pjesmu “Tebi majko misli lete” i ta je pjesma nekako baš rasplakala i rastužila.

Ona je do sada dala sve od sebe da bi napravila određene stvari na najbolji način i onako kako ona smatra da treba da uradi i napravi.

Naime ona je čual priču od Snežane koja je nekako baš rastužila i rasplakala kao nikada do sada.

Ni sama nije mogla da vjeruje da će je ovako nešto rasplakati i rastužiti na ovaj način i naprosto nije mogla da vjeruje u to ali eto.

Ova žena je ranije bila u Tz i njen je sin prijavoo na takmičenje jer ona jako dobro pjeva iako se ona protivila tome i nije htjela da čuje za to on je innzistirao na tome da ona to uradi.

Jako je dobra i uspiješna te je sve oduševila sa svojom izvedbom koju je imala na sceni.

Naime ona je živjela 6 godina u braku sa svojim suprigom nakon čega je on ostavio i ona se vratila za Zvornik.

Aleksandru je sve to nekako rastužilo i ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da joj se desi i da je nešto ovako baš toliko rasplakalo i rastužilo na ovaj način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *