Showbiz

NAKON ŠTO SE RAZVELA Slavica Ćukteraš počela dijeliti PROVOKATIVNE FOTOGRAFIJE… Ovaj muškarac joj je već osvojio SRCE!!!

Slavica Ćukteraš je nedavno odlučila da bi najblje bilo da se razvede od svog supruga nakon svega što im se desilo i na koji način.

Ona i Vlado Avramov su bili dosta vremena zajedno ali shvatili su kako ipak nisu jendo za drugog i kako je najbolje da svako od njih krene svojim putem nakon svega.

Onda Slavica je nakon razvoda odlučila da će malo više da se posveti svom Instagram profilu i da će biti malo aktivnija što se moglo odmah primijetiti s obzirom na to da je ona dijelila veliki broj fotografija na kojima se može vidjeti kako ima jako dobru figuru te kako je spremna da uradi sve da bi bila sretna i da bi istakla svoje atribute na pravi način.

Naime ona je prozunala da je već sa jednim muškarcom bila na večeri i da je ona bila itekako oduševljena sa njim.

Radi se o Muhamedu Soldiju koji je predstavljao Italiju na Evroviziji i koji je znao to da uradi i odradi na najbolji mogući način.

Naime ono što je poznato jeste da je taj muškarac gej ali Slavia tvrdi da njoj to nije problem i da bi ona bila sa njim bez obzira na to.

Slavica je priznala da bi ona bila spremna da mu oprosti nešto ovako i na ovakav način i da nikada se nije dvoumila oko nekih stvari i da bi bila spremna da uradi i napravi sve samo za svoje da bi bili sretni i zadovoljni i sretni zbog tgakvih stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *