Showbiz

Nakon što su IZVRIJEĐALE jedna drugu i nakon što su otrkila velike tajne OVE POZNATE PJEVAČICE SE POMIRILE…

Poznata pjevačica Jasna Milenković Jami je nedavno došla u veliki konflikt sa Darom Bubamarom sa kojom je ona baš imala oštru i veliku svađu.

Naime radi se o tome da se Dara Bubamara naljutila na nju kada je čula šta i kako ona priča o njoj te kakvo mišljenje ima o njoj.

Kada je Dara to čula ona joj s enagovorila i rekla joj da je čudovište.

Naime nakon tako velikih riječi i nakon što su pred svima isprozivale jedna drugi Jami je podijelila fotografiaju na kojoj je napisala kako ona i Dara idu na kafu nakon što joj je ona rekla da je sve to bila fora i da ne bi trebalo da se svađaju i slično tome.

Dara Bubamara je do sada bezbroj puta pokazala kako će ona da radi sve ono što želi i kako želi u svom životu i bez ikakvih problema te da niko njoj ne može zabraniti niti nauditi po tom pitanju i zato je i Jamiju očitala lekciju kako bi trebalo da se ponaša i na koji način.

Ovakve scene i situacije su već poznate i poznato je da se ovakve stvari dešavaju između poznatih ličnosti te da ovo nije ništa novo i slično tome.

Dara Bubamara je do sada pokazala svoj izgled i mnogi su već itekako upućeni u to kako ona izgleda i na koji način je sve to uradila i šta je uradila da bi ovako izgledala.

Evo pogledajte i sami se uvjerite u to kako ona izgleda te kako je uspjela u svemu tome i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *