Showbiz

Nakon što su je PODIGLA NOGE NA GINBEKOLOŠKOM STOLU na porodu su doktori ostali bez riječi kada su vidjeli ovo…

Jelisaveta Orašanin je poznata glumica kojoj su se mnogi divili kad abi vdijeli kako ona izgleda te bi se pitali šta i kako ona radi da bi imala ovakav izgled.

Ona se nedavno spremial da ide u noćni izlazak a prije 4 mjeseca se porodila a danas izgleda zaista fenomenalno i kada vidite kako ona izgleda vjerovatno će te se i vi pitati kako ona uspijeva u tome da izgleda ovako dobro.

Jelisaveta je na sebi imala prelijepu bijelu haljinu koja joj je jako dobro stojala i izgledala je fenomenalno te su u prom planu bile njene itekako dobro zategnute noge.

Njeni fanovi su se oduševili kada su vidjeli kako ona izgleda i pitali su je kako ona uspijeva u tome a ona ni sama nije znala šta bi im rekla na to pitanje jer ona samo redovno vježba i ulaže dosta truda u svioj izgled jer kako bi drugačije mogla ovako danas da izgleda.

Ona je priznala kako je na porodu dobila silne kmentare jer su je doktori hvalili s obzirom na to da je ona za vrijeme trudnoće vježbala kako bi i dalje ostala u formi i kako bi mogla da zadrži svij jako dobar izgled koji je oduvijek imala.

Jelisaveta je sada malop zapostavila karijeru i posvetila se svojoj bebi kako bi joj mogla u potpunosti pomoći dok ona ne bude spremna da ostane u vrtiću sa vaspitačicama te će na do tada da se brine o njoj.

Pogledajte kako ona izgleda i sami će te se itekako oduševiti kada vidite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *